Villa Novita

Villa Novita se nalazi u malom ribarsko dalmatinskom mjestu Novigrad. Prelijepa i moderna villa s bazenom prvi red uz more prima do 10 gostiju. Sastoji se od dva kata ukupne površine 352m2. Sam pogled se proteže prema planini Velebit i Novigradskom moru. Villa je kompletno opremljena te od sadržaja nudi uživanje u jacuzziu, sauni, bogato opremljenoj igraonici ,teretani i vinoteci a za dodatni užitak gostiju, villa također raspolaže i s velikim bazenom s opcijom grijanja kao i vanjskim roštiljem.

Domaćin

Čirjak Mirjana

Adresa

Ulica grada Pule 30; 23 312 Novigrad

Telefon

+385989807281

Email

ana.anzulovic@gmail.com
Villa KaMaGo
Previous

Villa KaMaGo

Leave review
Moderna i funkcionalna kuća s bazenom se nalazi u ...
Moderna i funkcionalna kuća s bazenom se nalazi u mjestu Pridraga. Od mora je udaljena 500 metara. Sa terase na katu se pruža panoramski pogled na more. U prizemlju možete uživati u bazenu ili uz roštilj na prostranoj natkrivenoj terasi. U podrumu, u koji se silazi vanjskim stepenicama, nalazi se soba s biljarom i pikadom. Iz dnevnog boravka se ulazi u prostoriju s jacuzzijem koja je ujedno i s velikom kliznom stijenkom povezana s bazenom. Kućni ljubimci su dozvoljeni.
Domaćin
Goran Erak
Telefon
+385989452189, Mateo
Adresa
Put Vrulje 24, Pridraga 23226
Web
Webstranica
Email
nediljkaerak@gmail.com
OPŠIRNIJE...
Villa Mirta
Next

Villa Mirta

Leave review
Villa Mirta se nalazi u malom ribarsko dalmatinsko...
Villa Mirta se nalazi u malom ribarsko dalmatinskom mjestu Novigrad. Ova prekrasna moderna vila nalazi se u Novigradu koja je samo 20 minuta vožnje od Zadra i samo 5 minuta vožnje od prekrasne gradske plaže. Villa je smještena na mjestu s kojeg možete uživati u predivnom pogledu na cijelo Novigradsko područje. Okružena je borovom šumom koja pruža potpunu privatnost. Villa je kompletno opremljena te od sadržaja nudi uživanje u bazenu (8x25 m), terasi s roštiljem, ima 3 spavaće sobe i pogled na more.
Domaćin
Dubravka Proroković
Telefon
+385992624481
Adresa
Mikecinova 12 A; 23 312 Novigrad
Email
dubi.prorokovic@gmail.com
OPŠIRNIJE...