Apartmani Lucija

U sklopu apartmana Lucija nalaze se 1-sobni i 2-sobni apartman s grijanim bazenom i sunčalištem odakle se pruža predivan pogled na more, planinu Velebit i cijeli Novigrad. Svaki apartman uključuje i vlastiti balkon s pogledom na more. Gostima je na raspolaganju i zatvoreni komin s opremom za roštilj te natkrivena terasa gdje na vidikovcu mogu uživati u obroku na otvorenom.

Domaćin

Neda Buterin

Adresa

Put Bravarica 7, 23312 Novigrad

Telefon

00 385 91 523 8717

Email

buterinmaja@gmail.com

Web

Apartman Lucija Novum
Previous

Apartman Lucija Novum

Leave review
Lucija Novum šarmantan je i profinjen dvosobni apa...
Lucija Novum šarmantan je i profinjen dvosobni apartman otvoren cijelu godinu, u samoj jezgri Novigrada. Sadrži prostranu terasu opremljenu udobnim ležaljkama i roštiljem, savršenu za opuštanje i obrok na otvorenom. Balkon s druge strane apartmana, kojem se može pristupiti iz dnevnog boravka i obje spavaće sobe pruža predivan pogled na more i planinu Velebit.
Domaćin
Neda Buterin
Telefon
00 385 91 523 8717
Adresa
Obala kraljice Elizabete Kotromanic 45, 23312 Novigrad
Web
Facebook
Email
buterinmaja@gmail.com
OPŠIRNIJE...
Vitez's House Novigrad
Next

Vitez's House Novigrad

Leave review
Objekt Vitez's House Novigrad/Knight's House Novig...
Objekt Vitez's House Novigrad/Knight's House Novigrad nalazi se u Novigradu u Dalmacij smješten je 35 km od Zadra i 44 km od Biograda na Moru. Zračna luka Zadar nalazi se na 25 km od objekta. Sve jedinice uključuju popločani dio dvorišta, potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, prostor za sjedenje s kaučom, TV ravnog ekrana, perilicu rublja te vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. Gosti mogu koristiti hladnjak, pećnicu, ploču za kuhanje i električno kuhalo. U okviru ovog objekta dostupni su vrt, oprema za roštilj i terasa.
Domaćin
Iva Vitez
Telefon
+38598410784
Adresa
Dolac I 18
Web
Booking.com
Email
iva.vitez66@gmail.com
OPŠIRNIJE...