ADRIASOL

U srcu Dalmacije, u povijesnom i slikovitom gradiću Novigradu, uz samu obalu mora smjestio se kamp Adriasol, kategoriziran sa 3 zvjezdice. Udaljen je samo 300 metara od centra grada Novigrada gdje se nalaze trgovina, restoran i suvenirnica.

Domaćin

ADRIASOL

Adresa

Camping AdriaSol, HR-23312 Novigrad

Telefon

+43 676 8 433 0 433 1

Email

office@adriasol.com
Apartmani Barišić
Previous

Apartmani Barišić

Leave review
Dva novouređena apartmana *** nalaze se u mjestu P...
Dva novouređena apartmana *** nalaze se u mjestu Pridraga. Smješteni su u prizemlju obiteljske kuće u kojoj borave samo gosti, sa jednom spavaćom sobom, dnevnim boravkom i blagovaonicom sa pripadajućom modernom kuhinjom opremljenom svim kuhinjskim aparatima, predsobljem, kupaonicom i terasom ispred ulaza u apartmane. U sklopu objekta moguće je koristiti besplatno privatno parkiralište, vrt i roštilj za zajedničko druženje. Objekt se nalazi na cca 650 metara (5-7 minuta hoda) od plaže, te pruža miran i ugodan obiteljski odmor.
Domaćin
Ivana Barišić
Telefon
+385 98 1992 634
Adresa
Put vrulje 18, 23 226 Pridraga
Email
ivana.barisic75@gmail.com
Web
Booking.com
OPŠIRNIJE...
Apartman Tonko
Next

Apartman Tonko

Leave review
Apartman Tonko je luksuzno opremljen, velike kvadr...
Email
petratiric1411@gmail.com
Telefon
098839246
Adresa
Bernarda Paštrovića 26, 23312 Novigrad
Web
Booking.com
Apartman Tonko je luksuzno opremljen, velike kvadrature na samoj obali mora, sa prekrasnim pogledom na more i planinu Velebit. Naša lokacija pruža izniman mir i opuštanje podalje od gužve kao kod ostalik lokacija u Hrvatskoj. Domaćini govore engleski i talijanski, dozvoljeno je pušenje, ali kućne ljubimce ne primamo. Parking osiguran.
Domaćin
Petra Tirić
OPŠIRNIJE...