• Javni pozivi

7. javni poziv za ulazak u klub kvalitete - Welcome projekt

Poštovani,

Zahvaljujemo se na dosadašnjoj suradnji u provedbi projekta Označavanja kvalitete obiteljskog smještaja Zadarske županije s ciljem povećanja kvalitete smještaja u postojećim kapacitetima, podizanja razine usluga i stvaranja preduvjeta za jačanje glavne sezone, te produženje iste.

 

Nakon uspješno provedenih šest Javna poziva, dobili smo 268 smještajnih jedinica koji se ističu kvalitetom i s ponosom imaju istaknutu tablu „Welcome“, te stvorili katalog, kako on-line, tako i tiskani, a koje možete vidjeti:

 

  • https://issuu.com/zadarregiontouristboard/docs/tzz_welcome_brosura_2019_komplet-3
  • https://www.zadar.hr/en/plan/where-to-stay

 

S obzirom kako u našoj regiji imamo veliki broj obiteljskog smještaja koji zaslužuje ulazak u klub kvalitete, pokrećemo 7. javni poziv za ulazak u klub kvalitete.


U privitku dostavljamo animacijsko pismo s kriterijima i obrascem koje molimo da popunite svojim podacima te dostavite iznajmljivačima Vašeg područja kako bi se mogli prijaviti u klub kvalitete.


Također prilažemo Dodatak pravilniku usmjeren na dodatne kriterije koju novi ili postojeći članovi mogu ispuniti i biti certificirani kao smještaj specijaliziran za:


WELCOME RURAL

Označava boravak u obnovljenim tradicionalnim kućama za odmor u seoskom okruženju s dodatnim uslugama/vrijednošću.

WELCOME CITY

Označava boravak u smještajnim objektima u starim gradskim urbanim jezgrama.

WELCOME FAMILY

Odnosi se na smještaj u objektima orijentiranim na segment obitelji s djecom do 12 godina.

WELCOME BIKE (dio ZADAR BIKE MAGIC projekta)

Smještaj s osnovnim infrastrukturnim standardima za ciklo-turiste.


Tržišni potencijal segmentiranih smještajnih kapaciteta u svijetu vrlo je ozbiljan, a potražnja iz godine u godinu raste. Ovakva ponuda do sada nije posebno isticana, a gosti oskudijevaju informacijama gdje pronaći ove segmente ponude s dodanom vrijednošću.


Uz postojeće generalne uvjete popisane Pravilnikom za osnovni brend Welcome, potrebno je obavezno ispuniti i dodatne uvjete u privitku.


Domaćini dostavljaju popunjene obrasce te slike u ured lokalne TZ do 28.11.2019.g. Vaše povjerenstvo zatim izlazi na teren i verificira da je objekt ispunio uvjete. Rok za dostavu verificiranih zapisnika u ured TZŽ je 05.12.2019.g.(može mailom).  Molim da poštujete rokove, budući da će se tiskati nova Welcome brošura koja ide u tisak sredinom prosinca.

 

Preuzimanje /download: